KEF Q-Serie wint de Home Theatre Speaker System 2018-2019 EISA Award

 

De KEF Q-serie is heeft de prestigieuze European Home Theatre Speaker System 2018-2019 EISA Award gewonnen. Het winnende luidsprekersysteem bestaat uit de Q750-vloerstaander, Q650c-center, Q350c-boekenplankluidspreker, Kube 12b actieve subwoofer (uit KEF’s nieuwe stand-alone subwoofer-reeks) en de Q50a upfiring Dolby Atmos-compatibele luidsprekermodule.

De Q-serie van KEF heeft een legendarische status die zich al tientallen jaren uitstrekt, maar is nu opnieuw uitgevonden voor de gebruiker van vandaag. Een robuust, stijlvol kastontwerp wordt geëvenaard door een indrukwekkende prestatie ondersteund door de nieuwste versie van KEF’s Uni-Q concentrische driver, waarbij midrange- en treble-informatie als een enkele bron wordt behandeld. Voor grootschalige basweergave wordt een actieve driver gecombineerd met twee passieve radiators in de Q750 vloerstaanders. Deze worden gecombineerd door de Q650c-center en Q350 surround-luidsprekers een ​​nauwkeurige, omringende soundstage te bieden met ongelooflijke neutraliteit. Extra basdiepte wordt geleverd via de Kube12b actieve subwoofer, terwijl de Dolby Atmos-compatibele Q50a upfiring-luidsprekers ervoor zorgen dat filmliefhebbers kunnen genieten van 5.1.4-kanalen met onverslaanbaar thuisbioscoopgeluid’.

Niet de laatste maar zeker niet de slechtste 5.1 set is te beluisteren in onze winkel en met de komst van deze nieuwe set is de prijs een stuk interessanter geworden.

Share This

Share This

Share this post with your friends!