Bluesound heeft 7 nieuwe Gen 2i multiroom-producten uitgebracht

Bluesound heeft zeven nieuwe producten gelanceerd als onderdeel van zijn generatie 2i multiroom-familie, naast een 3.0-versie van zijn BluOS-controle-app.

Alle luidsprekers (Pulse 2i, Pulse Mini 2i en Pulse Flex 2i) hebben verschillende upgrades ondergaan, net zoals de Node 2i-streamer, Powernode 2i-streamer/versterker, Vault 2i-netwerkstreamer en CD-ripper en de Pulse Soundbar 2i.

De bijgewerkte functies omvatten Alexa Voice Control, Apple AirPlay 2-compatibiliteit en dual-band wifi, en ze profiteren nu ook allemaal (behalve de Pulse Flex 2i) van Bluetooth in twee richtingen om het gebruik ervan met een draadloze hoofdtelefoon te vergemakkelijken.

Hoewel Bluesound van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om elk van zijn producten te optimaliseren voor geluidskwaliteit en nieuwe functies toe te voegen, is het de Pulse 2i die de meest ingrijpende verandering heeft ondergaan.

De twee 7 cm drivers van de Pulse 2 hebben 25 mm tweeters, en de 13 cm woofer is vernieuwd en gekoppeld voor een echte stereoconfiguratie die meer dan een dubbele basuitvoer heeft dan zijn voorganger.

Het Canadese bedrijf heeft ook zijn componenten overal geüpgraded, inclusief de processoren van de Pulse 2i, in een poging om de ultieme hi-fi-ready multiroom-luidspreker te ontwerpen.

Ook de andere draadloze luidsprekers kunnen genieten van bijgewerkte versterkers en een nieuwe DSP-engine, hoewel hun driverconfiguraties hetzelfde blijven. Surroundgeluid is mogelijk met de Pulse Soundbar 2i geconnecteerd aan een paar van de Pulse Flex 2i.

Veranderingen in het interieur van de Bluesound-streamers zijn subtieler geweest, hoewel het trickle-down circuitontwerp van de NAD Masters M50.2 BluOS-netwerkwimpel, een kleinere Wi-Fi-chipset en de daaropvolgende optimalisatie van lay-out en isolatie toch voor leuke veranderingen gezorgd kunnen hebben.

Share This

Share This

Share this post with your friends!