Bowers & Wilkins, het wereldwijd toonaangevende audiomerk, breidt vandaag het nieuwe draadloze Formation platform uit met de introductie van de Formation Flex®: Een compacte draadloze luidspreker met geluid van de allerhoogste kwaliteit in een draadloze speaker.

Bowers & Wilkins Formation Flex
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
 • Print Friendly

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring bij Bowers & Wilkins kunnen gebruikers nu ook draadloos hifi-geluid verwachten. Door de audio engineering van Bowers & Wilkins en de Formation Wireless Technology brengen de Formation producten de puurste vorm van geluid.

De Formation Flex® biedt dezelfde tweetertechnologie als de bekroonde luidsprekers uit de 600-serie, zodat de consument dezelfde heldere geluidskwaliteit krijgt als de bedrade luidsprekers.  Formation Flex® is door zijn ontwerp zeer flexibel en kan als een losse luidspreker worden gebruikt of gekoppeld met een tweede Formation Flex® voor een indrukwekkende stereo beleving. Combineer de Formation Flex met andere Formation-luidsprekers voor een home-audiosysteem of met de Formation Bar voor een meeslepende 5.1-surround ervaring. Formation Flex® voldoet aan de veeleisende hifi-normen van Bowers & Wilkins en blijft tegelijkertijd de normen voor draadloos geluid binnen de industrie herdefiniëren.

‘De Formation Flex® is met onze gestroomlijnde gebruikersinterface ongelofelijk snel en eenvoudig in te stellen. Binnen een paar minuten is hij ingesteld en kan je muziek afspelen’, vertelt Greg Lee, CEO van Bowers & Wilkins. ‘We introduceren een modern ontwerp van wereldklasse – een product met een ontwerp dat een superieure akoestiek levert, maar welke perfect in uw interieur past en een statement maakt. Eén van de belangrijkste kenmerken van de Formation Flex is de schaalbaarheid voor het gehele huis; met extra Formation-producten die we afgelopen voorjaar hebben geïntroduceerd kan de consument het systeem door het hele huis uitbreiden.’

Bowers & Wilkins Formation Flex
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
 • Print Friendly

Dit is te danken aan de exclusieve Formation® Wireless Technology – een gepatenteerd systeem van Bowers & Wilkins voor draadloos met de kwaliteit van een bedraad systeem.

 • Gepatenteerd mesh-netwerk: Formation heeft geen invloed op de internetverbinding in huis. Het gepatenteerde mesh-netwerk maakt in elke kamer draadloos geluid mogelijk en brengt de streamingkwaliteit en luidsprekersynchronisatie naar een hoger niveau.
 • Geperfectioneerde luidsprekersynchronisatie: de luidsprekers hebben slechts één microseconde nodig om te synchroniseren, waardoor een perfecte harmonie wordt gecreëerd tussen beide luidsprekers, vergelijkbaar met een bekabeld systeem.
 • Audioresolutie van 96/24-bits: streamen met hoge resolutie voor een voller en rijker geluid zonder dat er informatie verloren gaat.

Bowers & Wilkins Formation Flex
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
 • Print Friendly

Daarnaast bevat Bowers & Wilkins Formation meer dan 50 jaar akoestische performance-technologie. Ervaar hifi-geluid zoals geen enkel ander draadloos systeem.

 • Ontkoppelde dubbele dome-tweeter – de tweetertechnologie is afgeleid van de 600-serie en zorgt voor een breed en indrukwekkend geluidsbeeld.
 • Engineering van topkwaliteit – ontworpen en afgesteld door dezelfde engineers van Bowers & Wilkins die de legendarische 800 Series Diamond hebben ontwikkeld
 • Dynamic EQ – door de prestaties van het systeem in real-time te optimaliseren, kan een hoger prestatieniveau met minder vervorming worden bereikt dan met andere draadloze luidsprekers

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!